Inboedelopslag

Veilig uw meubels opslaan

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Er zijn situaties waarin uw inboedel tijdelijk moet worden opgeslagen. Een verbouwing of uitgestelde oplevering van uw woning bijvoorbeeld, of een tijdelijk verblijf in het buitenland. In die gevallen kunnen wij u helpen. 

Ons opslagproces

Wij komen naar uw huidige adres met een verhuiswagen met daarop de container. Deze gaan wij met alle zorg en kwaliteit voor u vullen. Vervolgens nemen wij de container mee, en plaatsen wij deze in onze geconditioneerde en beveiligde opslagloods. Wanneer u zover bent om uw goederen te ontvangen op uw (nieuwe) adres komen wij met de container weer naar u toe. Wij lossen met dezelfde vakkundigheid uw goederen in uw woning. Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen met dé- en montage, in- en uitpakken van verhuisdozen en nog meer vakwerk. Benieuwd wat dit voor u kost?

 

Wanneer u een volledige verhuizing met opslag wil laten uitvoeren komen wij graag even langs voor een vrijblijvende taxatie. We bekijken de goederen die opgeslagen dienen te worden en bespreken uw wensen. Aan de hand daarvan ontvangt u een offerte op maat. Mail of bel ons

Voor de doe-het-zelver.

Zoekt u een goedkopere optie? Dan is het ook mogelijk om alleen het goederenvervoer naar uw woning en onze opslag voor u uit handen nemen. De verzekering van uw inboedel regelt u via uw inboedelverzekeraar. Opslagkosten per hele unit (32m3) zijn € 45,- per week inclusief BTW.

De binnen afmetingen van een hele opslagunit zijn: 2,40 x 2,35 x 5,90 m (hxbxd). Twijfelt u of dit bij u gaat passen? Wij kunnen u alle mogelijkheden vertellen en denken met u mee over de best passende oplossing voor uw situatie.

Meer informatie over Inboedelopslag van Top Movers ontvangen?

TOP