Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Zakelijk verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak complexe projecten waarbij veel planning komt kijken. Geen bedrijfsverhuizing is hetzelfde, alles is maatwerk. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en wij stellen op basis van onze ervaring een passend verhuisplan op. Het is goed om te weten dat we u kunnen ondersteunen bij alle onderdelen binnen het verhuisproces, inclusief de voorbereiding , het inpakken, monteren en demonteren van meubels en apparatuur en het laden en lossen. Wilt u veel zelf doen en maar een deel door ons laten verzorgen? Holwerda Top Movers regelt de zakelijke verhuizing precies zoals u wenst.   

Verzekerd van een goede voortgang

Wij begrijpen dat een verhuizing behoorlijk storend kan zijn voor het werkproces. Om de verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen werken we bij Holwerda Top Movers alleen met gekwalificeerde en ervaren professionals. Of het nu om bureaus verhuizen gaat of om kostbaar antiek, u bent altijd verzekerd van de beste zorg.   

Duurzaam verhuizen

Holwerda Top Movers werkt aan een betere wereld en is volop bezig met duurzaamheid. Dit uit zich op verschillende manieren. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu.   

Projectverhuizing

Ook voor grote projectverhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze projectbegeleider maakt vooraf een gedetailleerd plan en begeleid de complete verhuizing. Hier hebben wij ook veel ervaring mee. Denk dan aan zorginstellingen en bijvoorbeeld het onderwijs. 

Zakelijke inboedelopslag

Ook bij een zakelijke bedrijfs- of projectverhuizing kan het voorkomen dat u tijdelijk behoefte heeft aan meer opslagruimte. Dit kunnen wij u bieden. Bij ons kunt u uw waardevolle spullen geconditioneerd en veilig opslaan. 

Meer informatie over Zakelijke verhuizen van Top Movers ontvangen?

TOP