Projectverhuizingen

Projectverhuizingen voor de zakelijke markt

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Onder projectverhuizingen vallen verhuizingen van kantoren, archieven, bibliotheken en zorg- en onderwijsinstellingen. Allen vragen om hun eigen speciale aanpak, vooral de laatste twee. Als u op het punt staat daarvoor een gehele- of gedeeltelijke verhuizing te moeten gaan regelen, dan zoekt u een projectverhuizer die dit begrijpt en beschikt over specifieke ervaring.

Ervaring en ondersteuning

Het verhuisgedeelte kunt u met een gerust geweten aan ons overlaten. Als winnaar van de prestigieuze EPV Award, gaat geen project ons te ver. Daarbij garanderen wij u een goede voortgang via onze Holwerda Top Movers verhuisgarantie. Onze medewerkers zijn echte specialisten op dit gebied en veel bedrijven zijn u al voorgegaan. 

Onze projectleider bekijkt uw situatie en inventariseert de werkzaamheden. Hij of zij maakt een planning in mensen en tijd die hij met u bespreekt. Onze projectleider fungeert op de verhuisdagen zelf als voorman en geeft leiding aan het professionele verhuisteam. Hij of zij zorgt voor een goed lopende verhuizing van uw bedrijf.  

Verhuizen met de grootst mogelijke zorg

Een zorgverhuizing vereist een specialistische aanpak. Het draait allereerst om de bewoners/patiënten en de medewerkers. Daarom zien wij het verhuizen van een zorginstelling ook als een tijdelijke ondersteuning van de zorg. Rust, comfort en overzicht zijn de drie sleutelwoorden die wij verankerd hebben in ons verhuisproces. In overleg zorgen we ervoor dat er genoeg aandacht wordt besteed aan de bewoners/cliënten, zodat zij precies weten wat er gaat gebeuren. Zo worden vragen als ‘Wanneer wordt er verhuisd?’ en ‘Waar blijven mijn spullen?’ allemaal beantwoord. Alles om de rust te bewaren binnen de zorginstelling. 

Verhuizen van onderwijsinstellingen

Als u met uw school gaat verhuizen wilt u natuurlijk voorkomen dat uw leerlingen en medewerkers hieronder lijden. Om het leerproces zo min mogelijk te verstoren gaat Holwerda Top Movers aan de slag een verhuisplan dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Hiermee kunnen we een efficiënte werkwijze realiseren. Wij helpen u bij het hele traject. Van het plannen tot het aansturen en van het laden en lossen tot het indelen klaslokalen en werkplekken. We doen er alles aan om de verhuizing succesvol te laten verlopen. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Meer informatie over Projectverhuizingen van Top Movers ontvangen?

TOP