Over ons

Samen sterk voor uw verhuizing

Holwerda Top Movers is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen. Het bedrijf is ooit begonnen in Friesland en groot geworden in Flevoland. Holwerda Top Movers is aangesloten bij de Top Movers, een landelijk opererende organisatie en waarborgt haar service via een aantal kwaliteitsgaranties. De selecte groep aangesloten verhuisbedrijven bieden samen een landelijke dekking. Holwerda Top Movers is uw aangewezen partner voor zakelijke en particuliere verhuizingen binnen de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad.

Vrachtwagen van Top Movers

Compleet ontzorgd verhuizen

Kiest u voor Holwerda Top Movers, dan bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Holwerda heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het vak, en is aangesloten bij de Top Movers en de Erkende Verhuizers. Een hecht familiebedrijf. 

Verhuisbedrijf Holwerda
Top Movers

Iedere verhuizing brengt een hoop stress met zich mee. Daarom wilt u dat het hele proces zorgeloos verloopt en dat alles is ingericht zoals u het wilt. Erkend verhuisbedrijf Holwerda Top Movers maakt het mogelijk. Rust, comfort en overzicht zijn de drie sleutelwoorden. 

TOP