Verhuismateriaal huren zakelijk

Kunstverhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Bij een verhuizing met Holwerda Top Movers zorgt het verhuisteam voor alle benodigde materialen en middelen om uw bedrijfsverhuizing netjes uit te voeren. Voor de verhuur van verhuismateriaal kunt u ook bij ons terecht.

Holwerda Top Movers maakt tijdens de verhuizing gebruik van een aantal materialen. Deze kunt u ook bij ons kopen en huren. Wij maken gebruik van duurzame materialen en hergebruiken bijvoorbeeld de kartonnen dozen zoveel mogelijk. 


U kunt bij ons terecht voor herbruikbare stevige verhuisdozen en beschermmaterialen. Ook verkopen wij verschillende verpakkingsmaterialen zoals inpakpapier en noppenfolie. Vervoermiddelen zoals Hondjes en karretjes kunt u ook bij ons huren. 


Een andere optie is het huren van een verhuisbus met chauffeur of een verhuislift met personeel. Dit kan al vanaf € 85,00 per uur inclusief BTW.  

Verhuislift

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het werken met de verhuislift en zijn hier ook voor opgeleid. Met de verhuislift kunnen zij moeiteloos grote meubelstukken of zware objecten voor u verhuizen naar een andere verdieping. Dit kan veel tijd en sjouwwerk besparen. Onze professionele verhuizers verhuizen uw grote stukken veilig.

Meer informatie over Verhuismateriaal huren zakelijk van Top Movers ontvangen?

TOP