Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Holwerda Top Movers is een allround verhuisbedrijf werkend vanuit de regio’s Almere, Amersfoort en Lelystad.  Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verhuismogelijkheden. Zo kunnen we elke verhuizing compleet inrichten naar uw wens. Holwerda biedt altijd een betrouwbare en betaalbare totaaloplossing.

Al meer dan 100 jaar zorgeloos verhuizen

Onze medewerkers zijn ervaren, vakbekwaam, gedreven en gefocust op één doel: uw verhuizing van begin tot eind zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, en daarbij alle stress uit handen nemen. Wij zijn een praktische organisatie, die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en vaste contactpersonen. Wij zorgen ervoor dat onze verhuisservice aansluit op uw behoeften. Verhuizen met Holwerda Top Movers betekent verhuizen zonder zorgen. 

Goed verzekerd verhuizen

Bij Holwerda Top Movers gaan wij altijd met de grootste voorzichtigheid om met uw kostbare spullen. Wij zijn een erkend verhuizer en stellen hoge eisen aan onze service en vakkundigheid. Ook verhuist u altijd met een garantiecertificaat. Zo kunt u met een gerust hart uw spullen aan ons toevertrouwen.

Duurzaam verhuizen

Holwerda Top Movers werkt aan een betere wereld en is volop bezig met duurzaamheid. Dit uit zich op verschillende manieren. Onze kunststof verhuisboxen bijvoorbeeld, worden op een duurzame manier geproduceerd en zijn 100 maal vaker te gebruiken dan de kartonnen dozen. Hierdoor zijn ze minder belastend voor het milieu. Wij beschikken over het ISO 14001 keurmerk wat betekent dat er hoge eisen gesteld worden aan onze duurzaamheid en ontwikkelingen en wij aan deze norm voldoen.   

Erkende Verhuizer

Holwerda Top Movers is winnaar van de prestigieuze PPV Award ‘Erkende Projectverhuizer´ De Award is het resultaat van onafhankelijk uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek onder particuliere en zakelijke opdrachtgevers van verhuizingen. Degene die u voor zijn gegaan waarderen onze verhuisdiensten met een cijfer van gemiddeld 9,6. Wij zijn uiteraard zeer blij met deze prijs. We zien het als een erkenning voor de aandacht die wij binnen Holwerda voortdurend geven aan het verbeteren van onze kwaliteit.  

Heeft u vragen over Particuliere verhuizingen van Top Movers?
Contact

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

TOP