Opleverdiensten

Uw oude woning opleveren

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Het is zo ver, de dag is gekomen dat u gaat verhuizen. Na een verhuizing moet u vaak ook uw oude woning schoon opleveren. Wij kunnen u ook daar mee helpen in de vorm van onze opleverdiensten.

Wij zorgen voor het schoon en in goede staat opleveren van uw oude woning. Dat wil zeggen dat wij kunnen zorgen voor de eindschoonmaak, het afvoeren van oude meubels, het verwijderen van vloerbedekking en zelfs kleine reparatiewerkzaamheden als het wegwerken van gaatjes in de muur. U kunt dit met een goed gevoel aan onze specialisten overlaten, zodat u snel van uw nieuwe woning kunt gaan genieten. Wij werken duurzaam dus scheiden het afval en werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Kijk op duurzaamheid voor meer informatie. 

Opleverdiensten voor senioren

Holwerda Top Movers is gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing rustig verloopt en kunnen hier vanzelfsprekend een stap verder in gaan door aanvullende diensten aan te bieden. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de meubels die niet mee gaan naar de zorginstelling of nieuwe woning, een andere duurzame bestemming krijgen. Ook het opslaan van uw meubels kunnen wij verzorgen. Andere aanvullende diensten die wij kunnen verzorgen zijn het compleet inrichten van uw nieuwe woning of kamer. Zo voelt uw nieuwe woning snel als uw nieuwe thuis. 

Meer informatie over Opleverdiensten van Top Movers ontvangen?

TOP