Handyman Service en Opleverdiensten

Een handyman voor de facilitaire diensten

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

In elk gebouw en in elk bedrijf zijn wel klusjes te bedenken die veel tijd kosten. Misschien heeft u hier iemand voor in dienst. Heeft u dit niet of wilt u dit uit handen gaan geven dan kunt u gebruik maken van onze handyman-service.

Een handige handyman

Wij noemen het een handyman, een medewerker van Holwerda Top Movers die verschillende taken en alledaagse klussen voor u uit handen kan nemen. U krijgt service op maat en samen kijken we naar de inzet van onze specialist. Enkele voorbeelden zijn de interne verhuizingen, het vervangen van lampen, allerlei onderhoudswerkzaamheden maar ook het in kaart brengen van problemen in een gebouw kan hier bij horen.

Handyman bij uw zakelijke verhuizing

Onze handyman kan u heel wat werkzaamheden uit handen nemen tijdens of na uw zakelijke verhuizing. Hij of zij heeft veel ervaring met het monteren van kantoormeubelen, aansluiten van pc’s of inrichten van werkplekken. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor passend advies, wij denken graag met u mee.

Zakelijke opleverdiensten

Net als bij een verhuizing uit een oude woning, moet ook het pand waar u uit vertrekt schoon opgeleverd worden. Ook daar kunnen wij bij helpen, kijk bij zakelijke opleverdiensten voor meer informatie. 

Meer informatie over Handyman Service en Opleverdiensten van Top Movers ontvangen?

TOP