Internationale verhuizing

Internationale verhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Heeft u plannen om te gaan verhuizen naar het buitenland? Daar komt veel bij kijken. Aangezien het al een avontuur op zich is, wilt u zich niet druk maken om het verhuizen van uw spullen.

Holwerda Top Movers kan er samen met collega Top Movers voor zorgen dat uw spullen zorgvuldig, goed en verzekerd vervoerd worden. Kan niet alles mee en wilt u spullen opslaan? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Bij een internationale verhuizing moeten goederen een langere weg afleggen dan bij een binnenlandse verhuizing. Vandaar dat we uw bezittingen inpakken met speciaal verpakkingsmateriaal voor internationaal transport. Gaan er kwetsbare goederen mee als bijvoorbeeld antieke meubelstukken of schilderijen dan bouwen we een speciale emigratiekist. U bent van deur- tot deur verzekerd en kunt uw bezittingen altijd traceren via een track & trace systeem. 


Het papierwerk kan vaak veel tijd in beslag nemen. Vandaar dat wij het hele proces voor u uit handen kunnen nemen, en regelen wij alles voor een goede doorstoom langs de verschillende douanes.  

Meer informatie over Internationale verhuizing van Top Movers ontvangen?

TOP