Erkende Verhuizers

Verhuizen met een erkende verhuizer

Holwerda Top Movers is aangesloten bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Deze organisatie waarborgt met haar garanties en keurmerken al 50 jaar de beste kwaliteit in zorgeloos verhuizen.
duurzaam verhuizen met Top Movers

Vakkundige ondersteuning

Verhuizen is voor iedereen een stressvolle periode. Juist dan heeft u behoefte aan vakkundige- en ervaren specialisten die alle zorgen uit handen nemen. Om u te helpen een zorgvuldige keuze te maken zodat u zeker weet dat u de kwaliteit krijgt waar u naar verlangt, is het keurmerk van de Erkende Verhuizers in het leven geroepen. De brancheorganisatie Erkende Verhuizers waarborgt met haar keurmerken en garanties de beste kwaliteit op het gebied van zorgeloos verhuizen.

Garantiecertificaat

Waar gehakt wordt vallen spaanders. Dus mocht er eens onverhoopt iets misgaan, dan is het een fijn idee dat uw inboedel is verzekerd middels het garantiecertificaat van de Erkende verhuizers 

Goed
Gebaseerd op 72 recensies
Marcel van den Berg
Marcel van den Berg
21/04/2022
Mooi bedrijf mooie trucks en goede planning
Ferry Notten
Ferry Notten
19/04/2022
Verhuizing was super gegaan. Niets beschadigd. Vriendelijk personeel.
Frank Knaap
Frank Knaap
10/01/2022
Probleem met het leveren van een keuken van Ikea gehad. Uiteindelijk heeft Holwerda de problemen voor ons op kunnen lossen en wordt er alsnog geleverd.
Volker Pape
Volker Pape
24/11/2021
Nette Mitarbeiter...
Jan Teunisse
Jan Teunisse
11/09/2021
Behulpzame en vriendelijke verhuizers, werkten prima samen en waren heel voorzichtig.klasse Top Movers
TOP