Verhuisservice

Verhuisservice voor een zorgeloze verhuizing

Verhuizen met een verhuisspecialist van Top Movers

Holwerda Top Movers biedt service op maat aan. Heeft u hulp nodig bij het tillen of verhuizen van grote stukken? Wij kunnen u daarmee helpen. Wilt u graag helemaal ontzorgd worden dan kunnen wij u daar natuurlijk ook mee helpen. Het in- en uitpakken van uw kostbare spullen, het veilig vervoeren en ook montage en demontage werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Heeft u bij uw verhuizing ook opslag nodig? Kijk dan ook even op onze pagina inboedelopslag voor de mogelijkheden. 

Wij bieden verschillende manieren van verhuizen aan, zo is er altijd een manier die bij u past. Compleet verhuizen houdt in dat wij alles voor u uit handen nemen. De dé- en montage van uw spullen, het in- en uitpakken van uw inboedel en het veilig vervoeren en verhuizen. U hoeft niets meer te doen. Moet u rekening houden met ene beperkt budget of wilt u ook wat zelf doen? Dan is er ook de optie samen verhuizen. U kunt kiezen wat wij voor u kunnen doen, bijvoorbeeld alleen de grote stukken. Wij maken duidelijke afspraken over werkwijze en prijs en zullen alles met de grootst mogelijke zorg uitvoeren.  Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  

Waardevolle bezittingen veilig en verzekerd verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen met Holwerda Top Movers verhuist u met een erkende vakspecialist en bent u verzekerd door middel van het garantiecertificaat. Onze specialisten gaan zorgvuldig en op een professionele manier met uw goederen om tijdens de verhuizing en het vervoer. 

Door de jarenlange ervaring van onze teams bent u er van verzekerd dat uw bezittingen zorgvuldig naar uw nieuwe woning worden vervoerd. Ook werken onze teams met praktische hulpmiddelen waar dat nodig is. Of het nu om een waardevol erfstuk gaat of een piano, u kunt dat met een gerust hart aan ons overlaten.  

Verhuisservice op maat

Iedere verhuizing is maatwerk, wij geven u dan ook de verhuisservice en het advies dat bij uw situatie past. Bent u woonachtig in Almere, Amersfoort, Lelystad of omstreken? Dan komt onze verhuisspecialist graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een taxatie. Wij zullen dan de meubels en goederen opnemen die verhuist gaan worden, de eventuele uitdagingen op voorhand al bespreken zodat er geen verassingen zijn en uiteraard bespreken wij ook uw wensen. U ontvangt direct de vrijblijvende offerte voor uw verhuizing.
Bent u niet woonachtig in onze regio, maar wilt u wel graag een taxatie door Top Movers? Kijk dan even op de website van Top Movers en zoek een Top Movers collega in uw regio.

Meer informatie over Verhuisservice van Top Movers ontvangen?

TOP